сватбени тържестваСватбени тържества

    Сватбената фотография е част от нашия живот. Щастливи сме, че можем да работим нещо което е нашата страст. Всеки ден говорим за сватбена фотография, учим нови техники, чрез които да пресъздадем възможно най-много емоциите, съпътствали вашата сватба. Работим усилено, за да надминем очакванията Ви.

    Тя има своите правила. В някои отношения това е много дирижирано събитие, знаеш какво ще се случи, знаеш предварителния сценарии. И все пак ти не знаеш нищо. Всяка сватба е съвсем различна, всяка двойка добавя нещо ново.

    Обичаме да сме там, за да уловим всичко от деня . Определено няма да ни „хванете“ в момент в който Ви казваме какво да правите и се опитваме да ръководим събитието. Оставяме всичко да се случва непринудено, а ние просто го регистрираме.  Добри сме във фотожурналистическия начин на работа.

    Знаейки , че историята сама по себе си е налице с цялото си великолепие и драма, участници и детайли започнахме да и се доверяваме на 100%. В този ден ние сме фотографите, които регистрират всичко това през собствения си поглед на разказвачи.

    Фотографиите в портфолиото ни показват силата и дълбочината на подхода ни. Считаме, че качеството и последователността в работата ни, ни отличава от всички останали. Снимките ни не са просто приятни за окото, в тях се съдържа емоционален и въздействащ заряд.