Няма коментари

Сватбени съвети

Следват няколко съвета(идеи) които научихме през годините и биха ви били полезни по време на организацията на сватбения ви ден.

Снимки по време на сватбената подготовка.

Решете дали желаете да се подготвяте за сватбения си ден рано сутрин- сами,  да се подготвяте в обкръжението на някои от най-добрите ви приятели или да бъдете в стая пълна с хора.  Всяка една от ситуациите е изпълнена с различна енергия.  Добре е да знаете коя най-добре пасва на вашия стил и маниер.

Снимкипи по време на Грим /Прическа.

Отхвърляйки точка по точка сватбения график, попитайте гримьора и фризьора си колко време ще им е необходимо. След като сте наясно с това-сложете още 30 минути аванс.

Снимки по време на църквовният ритуал.

Преди да запазите дата и час за църковния брак, моля не забравяйте да попитате дали е разрешено снимането и дали има някакви ограничения. Добре е да имаме едно на ум и да сме готови за всичко.

Снимки по време на външна церемония.

Като цяло най-доброто време за церемония на вън е 2-3 часа преди залез. По това време слънчевата светлина пада равномерно и пресъздава тоновете така че да няма остри сенки. Ще е добре да нямаме кадри от сорта: булката в сянка, младоженеца в ярка светлина.

Снимки по пътя между ритуалите

Старайте се фотографа винаги да е с вас, когато е възможно. В колата на път за церемонията, в лимузината на път към ресторанта.  По този начин вие ще имате заснети някой от най-интимните моменти, а също така и най-дивите.

Снимки по време на фотосесията.

Един от най-важните монети през сватбения ден е отделянето на време за създаване на артистични портрети на двама ви. Уверете се , че разполагате с 40 до 60 минути за това. Ще ви напътствам за всичко, но това са фотографии за чието създаване се изисква време , търпение и упоритост.

Подгответе се за неочакваното.

Оставете вашият сватбен ден да бъде просто такъв какъвто е. Независимо дали е студено или сте забравили великолепната гривна която сте искали да носите или се кани да вали. Останете с отворено съзнание и позволете на спонтанноста и магията да ви изненадват и радват, да направят сватбата ви уникална.

Leave a Reply